Maa-ainesten myynti ja maa-ainestoimitukset Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä

Koneranta Oy myy maa-ainekset ja tekee maa-ainestoimitukset Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa. Saat meiltä myös kaikki muut maansiirtotyöt sekä vaihtolavat kuljetuksilla lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa.

Ota yhteyttä. Räätälöimme mielellämme sinulle sopivan palvelukokonaisuuden. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Maa-aineskuljetukset ammattitaidolla

Yrityksemme tekee maa-ainesten kuljetukset Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa. Meillä on monipuolinen kalusto, jonka avulla suuremmatkin urakat onnistuvat nopeasti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että työt tehdään turvallisesti ja sovitussa aikataulussa. 

 

Saat meiltä saman katon alta myös maanrakentamisen palvelut. Tutustu ja kysy lisää! Räätälöimme palvelukokonaisuuden aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Lue lisää maanrakennuksesta

Maa-ainekset pihaan toimitettuna

Kuljetamme tarvitsemasi maa-aineksen toivomaasi osoitteeseen. Kuljetamme myös tontillasi olevat ylijäämämaat, sekä kannot ja risut asianmukaisesti maankaatopaikoille. Usein kuljetukset onnistuvat nopeallakin aikataululla. Sovi kanssamme maa-ainesten kuljetuksesta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Vaihtolavat kuljetuksilla

Vuokraamme vaihtolavoja monenlaisiin tilanteisiin, esimerkiksi rakentamiseen, remontoimiseen tai siivousta varten. Meiltä löytyy vaihtolavoja eri kokoisina. Kaikissa on nostokoukku, joka helpottaa siirtämistä.

 

Voit vuokrata meiltä lavan lyhyeksi tai pitkäksi aikaa. Kuljetukset kuuluvat hintaan. Kuljetamme lavan paikan päälle ja noudamme sen pois sopimuksen mukaan. Jos pois heitettävän jätteen määrä ylittää ennakoidun, voit aina tilata meiltä vaihtolavan välityhjennyksen. Palautamme lavan uutta täyttöä varten.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.