Lumenajot ja hiekoitussepelin harjaus Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä

Koneranta Oy tekee lumenajoa ja kiinteistöhuoltoa Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa. Palvelumme kattaa myös hiekoitussepelin harjaukset. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Lumenajot hyvällä kalustolla

Avullamme saat lumet pois esimerkiksi pihoilta, teiden varsilta ja muiltakin paikoilta, joissa lumesta on haittaa.

 

Tiheästi rakennetuilla alueilla kaduilla ei yleensä ole tilaa lumen varastoimiseen. Lumikasoja ei voi myöskään jättää alueille, joissa niistä on vaaraa sivullisille. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi suojateiden lähipaikat, sillankaiteiden vierustat sekä liittymäalueet. Käytössämme on kuorma-autoja ja lastauskalustoa, joiden avulla pystymme kuljettamaan isommatkin lumimäärät pois ripeästi.

 

Älä anna talven yllättää, vaan sovi lumenajoista jo etukäteen. Voit solmia kanssamme sopimuksen vaikka koko talvikaudeksi, jolloin olemme paikalla tilanteen niin vaatiessa. Tulemme tarvittaessa apuun myös kertaluontoisesti. 

Hiekoitushiekan poisto

Pihat ja jalkakäytävät peittyvät talven jälkeen hiekoitushiekasta. Hiekka kulkeutuu sisätiloihin ja naarmuttaa lattioita. Lisäksi hiekka pölyää ja kiusaa etenkin allergikkoja. Me tarjoamme apua hiekoitushiekan poistoon. Samalla pesemme kadut ja piha-alueet.

 

Voimme aloittaa puhdistustyöt, kun lumi ja jää ovat sulaneet kunnolla myös katujen reunoilta. Voit sopia hiekoitushiekan poistosta halutessasi kuitenkin jo etukäteen. Kysy lisätietoja!

Yhteystiedot

Myös teiden kunnossapito ja muu maanrakennus

Olemme monipuolinen maanrakennusalan yritys, jolta saat myös esimerkiksi teiden pohjatyöt ja kunnostukset ammattitaidolla. Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja ota yhteyttä. Annamme mielellämme tarjouksen urakkaasi varten.

Maanrakennus