Maanrakennus ammattitaidolla Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä

Koneranta Oy tekee maanrakennusta Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa. Palvelemme pitkän työkokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous urakkaasi! Voit lähestyä meitä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman nopeasti.

Monipuoliset palvelut

Saat meiltä saman katon alta kaiken maanrakennuksessa tarvitsemasi. Otamme vastaan niin suuret kuin pienetkin urakat, ja asiakaskuntaamme kuuluu monenlaisia toimijoita yrityksistä yksityisiin kotitalouksiin.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • salaojien ja sadevesijärjestelmien rakentaminen

  • salaojien ja sadevesijärjestelmien remontit

  • omakotitalojen ja muiden rakennusten perustukset ja pohjatyöt

  • vesi-, viemäri- ja kaapelikaivojen rakentaminen

  • piharakentaminen

  • ojien perkaus

  • muut kaivinkonetyöt asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Pohjarakentamisen osaamista

Rakennusten pohjatöiden teko vaatii osaamista, jotta rakennuksen perusta kantaa painumatta vuosien ja vuosikymmenten ajan. Teemme omakotitalojen ja muiden rakennusten perustukset vahvalla ammattitaidolla ja asiakkaalle helpolla avaimet käteen -periaatteella.

 

Monipuolisena toimijana tuomme paikalle myös esimerkiksi pohjatöissä tarvittavat maa-ainekset ja huolehdimme piharakentamisesta sopimuksen mukaan. Lue lisää kokonaisvaltaisesta palvelustamme omakotitalojen rakentajille ja ota yhteyttä!

Talonrakentajille

Maa-ainekset ja maansiirrot samalla

Yrityksemme palvelu kattaa myös monenlaisen maanrakennuksessa tarvittavan maa-aineksen myynnin. Saat meiltä esimerkiksi soraa, multaa ja mursketta.

 

Kalustomme avulla toimitamme maa-ainekset paikan päälle. Halutessasi voit sopia maa-aineksen noudosta erikseen. Huolehdimme mielellämme myös kaikista maanrakennuksessa tarvittavista maansiirroista ja muista kuljetuksista. Ota yhteyttä, niin räätälöidään tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

Kuljetus ja maa-ainekset