Kokonaisvaltaista maanrakennusta talon rakentamiseen ryhtyville Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä

Koneranta Oy tarjoaa kätevää avaimet käteen -maanrakennuspalvelua talon rakentamisesta kiinnostuneille Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa. Palvelumme kattaa kaiken tarvittavan, kuten koneurakoinnin, maa-ainekset ja maa-aineskuljetukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Talon pohjatyöt ammattitaidolla

Rakennusten pohjatöiden teko vaatii ammattitaitoa. Hyvin tehdyillä pohjatöillä varmistetaan, että talon perusta kestää painumatta tulevat vuodet ja vuosikymmenet. Teemme omakotitalojen ja muiden rakennusten pohjatyöt kokemuksen mukanaan tuomalla vahvalla osaamisella ja laadukkaalla kalustolla. Kanssamme urakka hoituu sovitussa aikataulussa ja erinomaisella työnjäljellä.

 

Otamme vastaan sekä pienet että suuret pohjatyöurakat Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueella. Ota yhteyttä ammattilaisiimme! Kuulemme mielellämme lisää talonrakennusprojektistasi.

Avaimet käteen - palvelua

Tarjoamme teille kaikki talon maanrakennustyöt helppona avaimet käteen -pakettina. Pakettiin kuuluu kaikki tarvittava maa-aineksia ja maa-ainestoimituksia myöten. Huolehdimme tarpeidenne mukaisesti alkaen tontin raivauksesta ja vanhojen rakennusten purusta aina valmiiden pihojen viimeistelyyn asti. Täydellinen kokonaisuus yhdeltä toimijalta.

 

Työskentelemme sekä kiinteään hintaan että tuntihintaan. Kiinteä hinta auttaa välttämään yllätykset projektissa, sillä kustannukset ovat jo etukäteen tiedossasi. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi ja sovitaan projektiisi sopiva urakkakokonaisuus!

Yhteystiedot

Monipuolista maanrakennusta

Olemme monipuolinen maanrakennusalan yritys, jolta saat saman katon alta kaiken maanrakennuksessa tarvitsemasi. Palvelumme kattaa muun muassa salaojitukset ja sadevesijärjestelmät, piharakentamisen sekä vesi-, viemäri- ja kaapelikaivot. 


Esimerkiksi piharakentaminen kannattaa suunnitella jo hyvissä ajoin ja limittää sopivalla tavalla muuhun omakotitalon rakentamiseen. Näin sekä uusi koti että piha ovat valmiina kerralla.

 

Ota yhteyttä – autamme sinua mielellämme löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun.

Lue lisää maanrakennuksesta